Beoordelingen van Nyan Switi Utrecht

Recente recensies van Nyan Switi Utrecht

5 sterren na 17 reviews

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen hier altijd de vega roti en deze is heerlijk. Goede prijs/kwaliteitverhouding en porties zijn ruim voldoende!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op tijd!

Reactie van Nyan Switi:Beste Kiki, Dank voor je 5 sterren beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling opgehaald dus geen beoordeling voor bezorgen mogelijk. Vega roti was heerlijk! Smaakvol en heet qua temperatuur. Portie is groot. Wij komen hier vaker terug! Complimenten voor de chef!

Reactie van Nyan Switi:Beste Renee, Dank voor je reactie, en mooie complimenten. We zien je graag weer terugkomen! Vriendelijke groet, Nyan Switi

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste roti van Utrecht!

Reactie van Nyan Switi:Beste Lisette, Dank voor je reactie, en mooie en leuke compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Nyan Switi:Beste Tommy fijn dat en bedankt voor de beoordeling tot gauw weer groetjes Nyanswiti.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

super lekker! ik had de vegetarische roti; ik vond de tofu iets teveel in verhouding met de groentes

Reactie van Nyan Switi:Beste Zora bedankt voor je beoordeling wij zullen dit even met het personeel bespreken bedankt voor het je opmerking groetjes Nyanswiti.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service!!!

Reactie van Nyan Switi:Bedankt voor je beoordeling we proberen het lekkerste eten te serveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! En mooi op tijd klaargemaakt

Reactie van Nyan Switi:Beste Marjolijn bedankt voor je 5 sterren wij zullen het doorgeven aan de kok groetjes Nyan Switi Team.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

Reactie van Nyan Switi:Beste Kevin bedankt voor onze 5 sterren we are back again, fijn dat het gesmaakt heeft groetjes Nyan Switi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze konden eigenlijk niet bezorgen maar namen toch de moeite omdat het nu meerdere keren was mis gegaan bij ons. En het was SUPER lekker! We hadden twee keer vegan roti met extra tempeh erin. Yummy, bedankt!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer Roti gehaald bij Njang Swieti En was heerlijk we hebben genoten,service was super goed. Een complete pakket lekkere eten,goede service,vriendelijk. Voor lekkere Roti,goede service moet je zeker bij njang swieti zijn

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd trouwe klant maar nu vandaag op 12-11 broodje besteld en betaald via de site om op te halen, is de zaak dicht. Graag contact met mij opnemen . Ik hoop dat dit opgelost kan worden.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker broodje kip kerrie gegeten. Helemaal terecht dat het als specialiteit op de kaart staat👍🏽

Reactie van Nyan Switi:Beste Ransing fijn dat het zo goed gesmaakt heeft maak gebruik van onze site zodat je vaker kan bestellen, tot gauw groetjes Nyan Switi Prem.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Je krijg wel erg weinig op je broodtje voor 3,50

Reactie van Nyan Switi:Beste Davey wij zijn bereid om volgende keer er iets meer als beleg te geven vraag de volgende keer er naar groetjes Nyan Switi Prem.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog lekkerder dan de vorige keren! De vega roti rollen waren super warm (vorige keren een beetje lauw) en ze waren heerlijk gevuld. Wij gaan altijd voor de vegetarische (veganistische) rol met wat extra gemarineerde tempeh, dat is echt smullen!

Reactie van Nyan Switi:Beste N.P, ontzettend bedankt voor je reactie. Goed om te horen dat het zo heeft gesmaakt! Mocht je bij een volgende bestelling iets extra's willen, laat het ons weten en wij maken er werk van. Groeten, Njangsweetie Utrecht

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere roti! Het was wel iets droog en ik miste het eitje...

Reactie van Nyan Switi:Best Jop, bedankt voor je reactie en feedback! Wij werken continue aan het verbeteren van ons bestaande menu en nemen je opmerkingen hierin mee. Mocht je bij een volgende bestelling iets extra's willen dan kun je dit bij ons aangeven. Groeten, Njangsweetie Utrecht

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti gegeten, snelle service en aardig personeel

Reactie van Nyan Switi:Beste Andrea, bedankt voor je reactie en fijn dat het smaakte. Tot de volgende bestelling! Groeten, Njangsweetie Utrecht