Bewertungen von Nyan Switi Utrecht

Neue Beurteilungen

5.0
Glenn Tielak
10 August 2022

ik had een broodje pom besteld, ik moest zoeken naar de pom op het broodje. heel weinig vulling.

Remco
4 Juli 2022
Antwort von Nyan Switi

bedankt voor de sterren tot gauw weer.

Cornelis
15 MĂ€rz 2022

Aboeng gewoon

Antwort von Nyan Switi

Ai sranang man boeng

Roos
20 Februar 2022

Heerlijke roti en supergoede service! Tofu was op maar er werd netjes gebeld en ook de nieiwe werknemer in de zaak was suuuper vriendelijk :)

Djoera Eerland
29 Oktober 2021

Het eten is altijd goed bij Nyan Switi. Logistiek kan beter. Want ik bestelde een een broodje garnalen, maar werd gebeld dat de garnalen op waren. Zou handiger zijn als dat al op de website staat ('uitverkocht'). En mijn afhaaltijdstip werd bevestigd op 12:10 uur. Maar vervolgens heb ik een kwartier gewacht in de zaak totdat de bestelling klaar was. Beter als het druk is om een later afhaaltijdstip aan te geven.

Ronnie
11 Oktober 2021

Lekker eten, vriendelijk personeel, en alles op tijd. Super chill. Veel beter dan de vorige eigenaar

Juun
21 September 2021

Lekkere vega roti, barra en broodje bakkeljauw! Vriendelijke bediening.

Buurtje
19 Juli 2021

Wij bestellen hier altijd de vega roti en deze is heerlijk. Goede prijs/kwaliteitverhouding en porties zijn ruim voldoende!

Antwort von Nyan Switi

Beste buurtje fijn dat het zo lekker smaakt tot de volgende keer groetjes NyanSwiti Team

Kiki
19 Mai 2021

Lekker en op tijd!

Antwort von Nyan Switi

Beste Kiki, Dank voor je 5 sterren beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Renée
16 Mai 2021

Bestelling opgehaald dus geen beoordeling voor bezorgen mogelijk. Vega roti was heerlijk! Smaakvol en heet qua temperatuur. Portie is groot. Wij komen hier vaker terug! Complimenten voor de chef!

Antwort von Nyan Switi

Beste Renee, Dank voor je reactie, en mooie complimenten. We zien je graag weer terugkomen! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lisette
1 Mai 2021

Beste roti van Utrecht!

Antwort von Nyan Switi

Beste Lisette, Dank voor je reactie, en mooie en leuke compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Tommy
14 April 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Tommy fijn dat en bedankt voor de beoordeling tot gauw weer groetjes Nyanswiti.

zora
18 MĂ€rz 2021

super lekker! ik had de vegetarische roti; ik vond de tofu iets teveel in verhouding met de groentes

Antwort von Nyan Switi

Beste Zora bedankt voor je beoordeling wij zullen dit even met het personeel bespreken bedankt voor het je opmerking groetjes Nyanswiti.

No magh
1 MĂ€rz 2021

Top service!!!

Antwort von Nyan Switi

Bedankt voor je beoordeling we proberen het lekkerste eten te serveren.

Marjolijn
27 Februar 2021

Heel lekker! En mooi op tijd klaargemaakt

Antwort von Nyan Switi

Beste Marjolijn bedankt voor je 5 sterren wij zullen het doorgeven aan de kok groetjes Nyan Switi Team.

Kevin
21 Dezember 2020

Lekker

Antwort von Nyan Switi

Beste Kevin bedankt voor onze 5 sterren we are back again, fijn dat het gesmaakt heeft groetjes Nyan Switi.

N.A.C.
16 Dezember 2020

Ze konden eigenlijk niet bezorgen maar namen toch de moeite omdat het nu meerdere keren was mis gegaan bij ons. En het was SUPER lekker! We hadden twee keer vegan roti met extra tempeh erin. Yummy, bedankt!

Paul Corinde
13 Dezember 2020

Eerste keer Roti gehaald bij Njang Swieti En was heerlijk we hebben genoten,service was super goed. Een complete pakket lekkere eten,goede service,vriendelijk. Voor lekkere Roti,goede service moet je zeker bij njang swieti zijn

Nadjeche
12 November 2020

Altijd trouwe klant maar nu vandaag op 12-11 broodje besteld en betaald via de site om op te halen, is de zaak dicht. Graag contact met mij opnemen . Ik hoop dat dit opgelost kan worden.

Ransing
29 September 2020

Lekker broodje kip kerrie gegeten. Helemaal terecht dat het als specialiteit op de kaart staatđŸ‘đŸœ

Antwort von Nyan Switi

Beste Ransing fijn dat het zo goed gesmaakt heeft maak gebruik van onze site zodat je vaker kan bestellen, tot gauw groetjes Nyan Switi Prem.

Davey
29 September 2020

Je krijg wel erg weinig op je broodtje voor 3,50

Antwort von Nyan Switi

Beste Davey wij zijn bereid om volgende keer er iets meer als beleg te geven vraag de volgende keer er naar groetjes Nyan Switi Prem.

N.P.
14 Juli 2020

Nog lekkerder dan de vorige keren! De vega roti rollen waren super warm (vorige keren een beetje lauw) en ze waren heerlijk gevuld. Wij gaan altijd voor de vegetarische (veganistische) rol met wat extra gemarineerde tempeh, dat is echt smullen!

Antwort von Nyan Switi

Beste N.P, ontzettend bedankt voor je reactie. Goed om te horen dat het zo heeft gesmaakt! Mocht je bij een volgende bestelling iets extra's willen, laat het ons weten en wij maken er werk van. Groeten, Njangsweetie Utrecht

Jop van Rijn
26 Juni 2020

Super lekkere roti! Het was wel iets droog en ik miste het eitje...

Antwort von Nyan Switi

Best Jop, bedankt voor je reactie en feedback! Wij werken continue aan het verbeteren van ons bestaande menu en nemen je opmerkingen hierin mee. Mocht je bij een volgende bestelling iets extra's willen dan kun je dit bij ons aangeven. Groeten, Njangsweetie Utrecht

Andrea
27 Mai 2020

Heerlijke roti gegeten, snelle service en aardig personeel

Antwort von Nyan Switi

Beste Andrea, bedankt voor je reactie en fijn dat het smaakte. Tot de volgende bestelling! Groeten, Njangsweetie Utrecht