Reviews from Nyan Switi Utrecht

Recent reviews

5.0
Yashvin
9 June 2024

Nasi bami besteld voor een klein feestje. Het was lekker en vers bereid. Toppie!

Yasin
12 February 2024

Altijd lekkere eten hier!

Marieken
11 January 2024

Heerlijk eten en vriendelijke afhandeling

Josefien
11 November 2023
Esther Timmermans
5 August 2023

Het was weer heel lekker! Maar helaas zat er geen ei op beide rollen. Kan gebeuren, maar wilde het toch even laten weten :)

Reaction from Nyan Switi

Bedankt voor jouw feedback! We vinden het fijn om te horen dat je over het algemeen hebt genoten van je bestelling. Onze excuses dat er geen ei op beide rollen zat. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. We zullen dit doorgeven aan ons team, zodat ze hier extra aandacht aan kunnen besteden in de toekomst. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd klaar om te helpen.

van der Kooye
1 August 2023

Service was uitstekend. Ik kon mijn bestelling precies op de afgesproken tijd ophalen.

Reaction from Nyan Switi

Fijn als je besteld via de site dan ligt het bijna altijd voor 99% klaar voor je tot gauw weer.

Sytse van de Wal
4 July 2023

Altijd top!

Reaction from Nyan Switi

Dankjewel voor de sterren tot gauw weer en probeer ook onze andere producten

Yasin
28 June 2023

Altijd lekker eten. Bestel hier minimaal 1x per week!

Ferdinand Boerema
27 June 2023

Zoals altijd weer heerlijk👍

Reaction from Nyan Switi

Dankjewel voor sterren tot gauw weer.

Ferdinand Boerema
16 June 2023

Was weer heerlijk Surinaams eten👍👍

Reaction from Nyan Switi

Dankjewel voor de sterren tot gauw weer.

Stam Renault
16 June 2023

Mooi optijd en eten was lekker !

S Roodbol
1 May 2023

Heerlijk eten echt een aanrader voor iedereen!

Reaction from Nyan Switi

Beste S Roodbol, Bedankt voor de goede recensie! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Esther Timmermans
16 April 2023

Was weer heerlijk! Bedankt voor het feestelijke extraatje!

Reaction from Nyan Switi

Beste Esther, Bedankt voor je 5 ***** recensie! we zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Allert van Winkelen
1 April 2023
Reaction from Nyan Switi

Beste Allert bedankt voor je reactie tot gauw weer.

Esther Timmermans
27 March 2023

We bestellen hier heel vaak, altijd is het top! Maar deze keer hebben we geen ei bij ons roti rol kip gekregen, terwijl we dit wel besteld hadden. Ook hebben we blijkbaar betaald voor een plastic tas (15ct), terwijl het altijd in papier zit. Geen onoverkomelijke problemen natuurlijk, maar we wilden het toch even laten weten :). Tot de volgende keer weer!

Reaction from Nyan Switi

Beste Esther, Dank voor je recensie ! Wij zullen hier beter op letten dat de bestellingen compleet geleverd worden. Wij zijn verplicht om kosten in rekening te brengen voor de tasjes. We zien dat het onder de verkeerde benaming staat wij gaan dat direct even aanpassen. Met vriendelijke groet, Nyan switi

De Klimroos
3 November 2022

Heerliijk!

Reaction from Nyan Switi

Beste Klimroos bedankt voor je reactie tot gauw weer.

Maaike
24 September 2022

Super lekkere roti! Wij bestellen hier graag.

willem richard hermsen
3 September 2022

Dit was de eerste keer dat ik hier gehaald hebt, maar het was heerlijk. Goede kwaliteit en goede service 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Reaction from Nyan Switi

Beste Willem, Wat fijn dat het gesmaakt heeft !! We hopen u graag weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Nyan Switi

Sj
23 August 2022

Delicious

Reaction from Nyan Switi

Thanks voor de sterren tot gauw weer

Remco
4 July 2022
Reaction from Nyan Switi

bedankt voor de sterren tot gauw weer.

Cornelis
15 March 2022

Aboeng gewoon

Reaction from Nyan Switi

Ai sranang man boeng

Roos
20 February 2022

Heerlijke roti en supergoede service! Tofu was op maar er werd netjes gebeld en ook de nieiwe werknemer in de zaak was suuuper vriendelijk :)

Djoera Eerland
29 October 2021

Het eten is altijd goed bij Nyan Switi. Logistiek kan beter. Want ik bestelde een een broodje garnalen, maar werd gebeld dat de garnalen op waren. Zou handiger zijn als dat al op de website staat ('uitverkocht'). En mijn afhaaltijdstip werd bevestigd op 12:10 uur. Maar vervolgens heb ik een kwartier gewacht in de zaak totdat de bestelling klaar was. Beter als het druk is om een later afhaaltijdstip aan te geven.

Ronnie
11 October 2021

Lekker eten, vriendelijk personeel, en alles op tijd. Super chill. Veel beter dan de vorige eigenaar

Juun
21 September 2021

Lekkere vega roti, barra en broodje bakkeljauw! Vriendelijke bediening.

Buurtje
19 July 2021

Wij bestellen hier altijd de vega roti en deze is heerlijk. Goede prijs/kwaliteitverhouding en porties zijn ruim voldoende!

Reaction from Nyan Switi

Beste buurtje fijn dat het zo lekker smaakt tot de volgende keer groetjes NyanSwiti Team

Kiki
19 May 2021

Lekker en op tijd!

Reaction from Nyan Switi

Beste Kiki, Dank voor je 5 sterren beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Renée
16 May 2021

Bestelling opgehaald dus geen beoordeling voor bezorgen mogelijk. Vega roti was heerlijk! Smaakvol en heet qua temperatuur. Portie is groot. Wij komen hier vaker terug! Complimenten voor de chef!

Reaction from Nyan Switi

Beste Renee, Dank voor je reactie, en mooie complimenten. We zien je graag weer terugkomen! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lisette
1 May 2021

Beste roti van Utrecht!

Reaction from Nyan Switi

Beste Lisette, Dank voor je reactie, en mooie en leuke compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Tommy
14 April 2021
Reaction from Nyan Switi

Beste Tommy fijn dat en bedankt voor de beoordeling tot gauw weer groetjes Nyanswiti.

zora
18 March 2021

super lekker! ik had de vegetarische roti; ik vond de tofu iets teveel in verhouding met de groentes

Reaction from Nyan Switi

Beste Zora bedankt voor je beoordeling wij zullen dit even met het personeel bespreken bedankt voor het je opmerking groetjes Nyanswiti.

No magh
1 March 2021

Top service!!!

Reaction from Nyan Switi

Bedankt voor je beoordeling we proberen het lekkerste eten te serveren.

Marjolijn
27 February 2021

Heel lekker! En mooi op tijd klaargemaakt

Reaction from Nyan Switi

Beste Marjolijn bedankt voor je 5 sterren wij zullen het doorgeven aan de kok groetjes Nyan Switi Team.

Kevin
21 December 2020

Lekker

Reaction from Nyan Switi

Beste Kevin bedankt voor onze 5 sterren we are back again, fijn dat het gesmaakt heeft groetjes Nyan Switi.

N.A.C.
16 December 2020

Ze konden eigenlijk niet bezorgen maar namen toch de moeite omdat het nu meerdere keren was mis gegaan bij ons. En het was SUPER lekker! We hadden twee keer vegan roti met extra tempeh erin. Yummy, bedankt!

Ransing
29 September 2020

Lekker broodje kip kerrie gegeten. Helemaal terecht dat het als specialiteit op de kaart staat👍🏽

Reaction from Nyan Switi

Beste Ransing fijn dat het zo goed gesmaakt heeft maak gebruik van onze site zodat je vaker kan bestellen, tot gauw groetjes Nyan Switi Prem.

Davey
29 September 2020

Je krijg wel erg weinig op je broodtje voor 3,50

Reaction from Nyan Switi

Beste Davey wij zijn bereid om volgende keer er iets meer als beleg te geven vraag de volgende keer er naar groetjes Nyan Switi Prem.

N.P.
14 July 2020

Nog lekkerder dan de vorige keren! De vega roti rollen waren super warm (vorige keren een beetje lauw) en ze waren heerlijk gevuld. Wij gaan altijd voor de vegetarische (veganistische) rol met wat extra gemarineerde tempeh, dat is echt smullen!

Reaction from Nyan Switi

Beste N.P, ontzettend bedankt voor je reactie. Goed om te horen dat het zo heeft gesmaakt! Mocht je bij een volgende bestelling iets extra's willen, laat het ons weten en wij maken er werk van. Groeten, Njangsweetie Utrecht

Jop van Rijn
26 June 2020

Super lekkere roti! Het was wel iets droog en ik miste het eitje...

Reaction from Nyan Switi

Best Jop, bedankt voor je reactie en feedback! Wij werken continue aan het verbeteren van ons bestaande menu en nemen je opmerkingen hierin mee. Mocht je bij een volgende bestelling iets extra's willen dan kun je dit bij ons aangeven. Groeten, Njangsweetie Utrecht

Andrea
27 May 2020

Heerlijke roti gegeten, snelle service en aardig personeel

Reaction from Nyan Switi

Beste Andrea, bedankt voor je reactie en fijn dat het smaakte. Tot de volgende bestelling! Groeten, Njangsweetie Utrecht